Ce fac pompierii în timpul lor liber? Prind hoți! S-a întâmplat la Slatina

Un hoț care, miercuri, a furat două perechi de pantofi din magazinul Deichmann Slatina a fost prins de un pompier în timp ce încerca să fugă. Salvatorul se afla în timpul său liber.

Hoțul, un bărbat din Sibiu, a intrat în magazin, s-a orientat în privința mărfii care i-ar plăcea, a luat două perechi de pantofi, le-a ascuns și a încercat să iese din magazin fără să plătească. Planul i-a fost dat peste cap însă de senzorii de securitate ai magazinului, care au declanșat alarma. Bărbatul a rupt-o la fugă, cu o angajată a magazinului după el.

Hoțul a fost oprit de un pompier care mergea, în timpul său liber, la cumpărături. Acesta a anunțat Poliția la 112, predându-l pe hoț oamenilor legii.

„Este un coleg de-al nostru, încadrat la Serviciul Logistic, care se afla în timpul liberși a asistat la eveniment. Era în parcare, a sunat alarma de la magazin, a ieșit o angajată a magazinului, bărbatul a vrut să fugă, el a intervenit, apoi s-a sunta la 112, a venit Poliția și a preluat cazul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Bărbatul din Sibiu va trebui să dea socoteală acum pentru fapta sa organelor de cercetare, care i-au întocmit dosar penal.

„În acest caz, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul, în valoare de 230 lei, a fost recuperat în totalitate”, a declarat purtătprul de cuvânt al Poliției olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here