TIR în flăcări pe DN 65, între Slatina și Balș. Șoferul a suferit arsuri. VIDEO și FOTO cu puternic impact emoțional

Cabina unui autotren a ars ca o torță, joi după-amiază, pe DN 65, între Slatina și Balș, în zona Pădurii Sarului. Șoferul, un cetățean din Belarus, de 50 de ani, a suferit arsuri la față și a fost transportat la spital.

Pentru stingerea incendiului au intervenit Pompierii de la Garda Balș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la cabina camionului, cu pericol de propagare la motorul și remorca acestuia. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. TIR-ul circula spre Slatina, nu avea încărcătură, iar intervenția pomperilor a durat aproximativ 40-50 de minute. Incendiul a fost localizat în scurt timp și a fost limitată propagarea la remorcă și la motor.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Șoferul camionului, în vârstă de 50 de ani, din Republica Belarus, prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și a fost transportat de echipajul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

În urma incendiului, cabina autocamionului a ars în proporție de 70%, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here