Emoții la ISU Olt: Pompierul decorat de două ori de președintele României a ieșit la pensie/ FOTO

Pompierul din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt decorat de două de președintele României, plutonierul adjutant Ion Brodeală, a ieșit la pensie. Momentele despărțirii de colegi au fost unele dintre cele mai emoționante pentru el și camarazi.

Plutonier adjutant (r) Ion Brodeală și-a încheiat cariera militară la 31 ianuarie 2019, după o activitate de peste 28 de ani în arma pompieri.

Cariera militară și-a început-o în anul 1991, când a fost încadrat la Grupul de Pompieri Olt, iar timp de 28 de ani, 8 luni și 18 zile s-a aflat permanent în slujba cetățenilor județului Olt și a dat dovadă de profesionalism și implicare în misiunile și activitățile unității.

„Pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început! L-am felicitat astăzi pe colegul nostru, plutonier adjutant (r) Ion Brodeală, cu ocazia trecerii în rezervă, cu drept la pensie”, au postat colegii militarului pe pagina de socializare a unității.

Plutonier adjutant (r) Ion Brodeală

În semn de apreciere pentru modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, Ion Brodeală a fost decorat de președintele României în două rânduri, în anul 2006 și în anul 2012, cu Ordinul Militar „Bărbăție și Credință” clasa a III-a și clasa a II-a, cu însemn pentru militari.

Ion Brodeală alături de șeful ISU Olt, lt. col. Adrian Tănase

„Doresc să îi mulțumesc domnului Plutonier adjutant (r) BRODEALĂ Ion pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe parcursul carierei militare, pentru modul în care s-a implicat în activitățile unității și pentru aportul adus la modernizarea Inspectoratului. Vă doresc multă sănătate și să vă bucurați de pensie cât mai mulți ani!”, i-a urat militarului șeful ISU Olt, locotenent-colonelul Adrian Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here