Şef din Jandarmerie, anchetat pentru furt. Incredibil de la cine a găsit să fure bani militarul

Poliţiştii din Ialomiţa fac verificări într-un dosar penal ce-l vizează pe șeful Serviciului Logistic al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița. Bărbatul a fost acuzat de faptul că și-ar fi însușit pe nedrept banii unui copil, potrivit independentonline.ro. Dosarul va fi trimis procurorilor Parchetului Militar din București.

Fapta anchetată s-ar fi petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, într-unul din supermarketurile din Slobozia. O copilă ar fi pierdut o bancnotă de 50 de lei şi când s-a întors să ridice banii de jos a observat faptul că un bărbat deja luase bancnota, băgându-i în buzunar. Respectivul a fost identificat în persoana șefului Serviciului Logistic al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița. Fata a încercat să-l determine pe bărbat să-i înapoieze cei 50 de lei, însă acesta a refuzat. Mai mult, ar fi folosit respectiva sumă de bani la propriile cumpărături.

Părinţii fetei au cerut ajutorul poliţiei, iar în acest caz a fost deschis dosar penal pentru furt, pe care îl vor înainta spre soluționare Parchetului Militar.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here