Atenție, imagini ȘOCANTE! Cum arată o pacientă care a fost MUTILATĂ de falsul chirurg italian: “Situația acestui IMPOSTOR este mult mai gravă!”/ FOTO

Sursa foto: b1.ro

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveală mutilările pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode, le-a efectuat pacientelor.

Situația acestui impostor este mult mai gravă decât a prezentat-o presa. Și aici mă refer la mutilările pe care le-a efectuat în urma practicării medicinei fără drept”, spune doctorul Radu Ionescu.

Doctorul Ionescu a dat exemplu cazul unei femei care a ajuns la Secția de Chirurgie Plastică pe care o conduce la un spital din Capitală. În urma unei operații de augmentare cu mastopexie, pacienta prezenta necroză.

Pe lângă rezultatul dezastruos estetic pe care îl are, are și o complicație locală care se numește necroză de areolă. Practic, în urma actului chirurgical se întrerupe vascularizația zonei pigmentare a sânului, determinând la nivelul acesteia o zonă cicatricială, mutilantă, extrem de greu de rezolvat chirurgical într-un timp ulterior”, a spus doctorul Radu Ionescu.

Matteo Politi, acuzat că a operat în mai multe clinici private din București, deşi avea doar opt clase făcute în Italia și o diplomă obținută în Kosovo, a fost prins, miercuri, de polițiștii de frontieră de la Curtici, județul Arad, în timp ce încerca să fugă din țară.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat că Matteo Politi, alias Matthew Mode, a primit parafa de medic de la Direcția de Sănătate Publică “de milă”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here