Ecaterina Andronescu recunoaște că falsul medic italian avea ATESTAT de recunoaștere a studiilor de la Ministerul Educației: Cine a greșit va pleca

Ecaterina Andronescu recunoaște vina Miniserului Educației în cazul falcului medic ittalian Matteo Politi.

Andronescu a declarat joi, că diploma de licență a acestuia a fost recunsocută de Ministerul Edcației, când la conducere se afla Valentin Popa.

Dar acest lucru ”nu înseamnă și intrarea în profesie”, subliniază aceasta.

Falsul medic italian avea inclusiv un atestat de recunoaștere a studiilor de la Ministerul Educației, eliberat în luna aprilie 2018.

”Recunoaşterea diplomei nu înseamnă şi intrarea în profesie. Dacă Ministerul a greşit, cine a greşit, fără îndoială trebuie să plătească şi să primească sancţiunea corespunzătoare, dar dacă Ministerul a făcut doar recunoaşterea aici pot să vă spun cu certitudine: ministerul nu poate să dea intrat în profesie pentru medicină, pentru doctori în special, poate să recunoască doar diploma”, a declarat ministrul la Digi24.

Aceasta a recunoscut că Ministerul trebuia să verifice dacă diploma este falsă, iar ”cine a făcut verificarea nu mai are ce căuta în Ministerul Educației”.

Matteo Politi a fost reținut, miercuri seară, pentru 24 de ore.

Pacientă MUTILATĂ de falsul chirug italian: Când mi-a dat pansamentul jos, nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător. Adina Alberts spune că l-a reclamat la poliție, dar, de fapt, ei doi erau foarte apropiați.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here