Dosar penal în cazul femeii împușcate accidental la Poboru. Cum s-a întâmplat, de fapt, totul

Scena evenimentului de vineri seară, când o angajată a Primăriei Poboru a fost împușcata accidental, nu a avut loc în locuința sa, ci într-o mașină cu care femeia, împreună cu soțul ei și cu un alt, mergeau la o partidă de vânătoare ilegală. Victima a fost operată la Slatina, apoi transferată la un spital din București. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, făcând cercetări pentru ucidere din culpă și pentru braconaj cinegetic.

Toate aceste noi informații au fost furnizate, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

“În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19:00, doi bărbați, de 39 și de 30 ani de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru. O femeie, de 29 de ani,  din comuna Poboru, care era pasageră pe bancheta din spate, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul, de 39 de ani, din orașul Scornicești.

Femeia a fost transferată la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă,şi braconaj cinegetic”, a declarat Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here