FOTO/Cluburile de noapte din Slatina, luate pe sus de mascați/ Peste 100 de amenzi într-o noapte

Peste 100 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii din Slatina într-o singură noapte, fie pentru abateri săvârșite la regimul circulației pe drumurile publice, fie pentru fapte privind tulburarea ordinii și liniștii publice. Au fost controlate cluburile de noapte din oraș, zonele sălilor de jocuri de noroc și pariuri sportive. La acțiuni au fost scoși și mascații de la Acțiuni Speciale, oamenii legii avându-i în sprijin și pe jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Polițiștii din Slatina au organizat, în noaptea de 8 spre 9 februarie, între orele 22.00 – 06.00, o acțiune pe raza localității, destinată creșterii gradului de siguranță al cetățeanului. Cu această ocazie, s-a urmărit prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale pe stradă, în cluburile de noapte și în zona societăților cu profil de săli de jocuri și pariuri sportive, precum și depistarea în trafic a celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale, dintre care 13 pentru încălcarea Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și linistii publice, 89 pentru încălcarea regimului rutier și 10 pentru încălcarea Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, valoarea totală a sancțiunilor fiind de 35.955 lei.

De asemenea, au fost verificate 150 de autoturisme și au fost legitimate 428 de persoane, atât pe stradă, cât și în incinta societăților verificate, 27 dintre acestea fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Slatina în vederea stabilirii identității și pentru luarea măsurilor legale.

„La acțiune au participat 72 de polițiști din cadrul formațiunilor de ordine publică – proximitate, investigații criminale și poliție rutieră”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Cristian Grigorescu.

Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova și a Inspectoratului de Jandarmi Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here