Marian Neacșu, fost lider PSD, a intrat în partidul lui Ponta și va fi șeful echipei de campanie la alegerile europarlamentare

Marian Neacșu, fostul secretar general al PSD, a trecut la Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Mai mult, el chiar va conduce echipa de campanie a formațiunii la alegerile europarlamentare, informează G4Media, care citează surse politice. 

Luni, Neacșu s-a întâlnit la sediul Pro România cu șefii de filiale.

Neacșu a fost unul dintre liderii social-democrați maziliți de Liviu Dragnea, după ce au criticat modul în care acesta conduce partidul. El a fost exclus din rândurile PSD, odată cu Adrian Țuțuianu, într-o ședință a Comitetului Executiv Național al partidului.

Ulterior acestei ședințe, el a făcut chiar o paralelă între modul în care este condus PSD de Liviu Dragnea și modul în care era condus Partidul Comunist Român: ”Dacă vă întrebați cum a decurs Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat de astăzi, vă propun să urmăriți o înregistrare video de la Congresul al 12-lea, al Partidului Comunist Român. Orice asemănare din păcate nu este întâmplătoare”.

”Nu ni s-au adus niciun fel de argumente, ci numai afirmații fără niciun fel de temei, am devenit pe nepusă masă și trădătorii partidului și oamenii care negociau pe ascuns cu altcineva… E foarte interesant cum am putut să ajung dintr-o extremă într-alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here