Renică Diaconescu, reacție DURĂ la încercarea PNL Olt de a-l discredita în mediul virtual

Reprezentanții PNL Olt, în frunte cu președintele Liviu Voiculescu, au creat și distribuit pe rețelele sociale un fake news menit să îl discrediteze pe medicul neurolog Renică Diaconescu, senator de Olt, căruia i se atribuie un vot pe care parlamentarul social-democrat nu l-a dat.

Renică Diaconescu a fost băgat la oală cu alți parlamentari care, săptămâna trecută, ar fi votat împotriva unui proiect de lege privind mărirea alocației de stat pentru copii. Or, acesta nici măcar nu a fost în sala Senatului atunci când prouectul a fost supus votului.

,,Sunt contrariat și indignat de metoda mișelească în care unii reprezentanți ai PNL Olt au indus ideea că eu mă număr printre cei care au votat în Senat împotriva legii care prevedea mărirea alocațiilor copiilor. Precizez că nu am votat împotriva unui asemenea demers, eu nefiind prezent în Senat la acel moment. Se poate verifica lista. Am făcut această precizare în ideea în care, cei ce au lansat o asemenea poveste vor avea și bunul simț să o retragă!”, a transmis, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, Renică Diaconescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here