Crina Lință, Corina Dănilă și Adriana Titieni, pe scena Centrului „Eugen Ionescu” Slatina/ FOTO

Primăria Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art aduc pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, la sfârșitul acestei luni, un spectacol de teatru absolut inedit realizat la Teatrul Arte dell’Anima: „Totul despre femei”, în regia lui Felix Crainicu și în interpretarea actrițelor Crina Lință, Corina Dănilă și Adriana Titieni.

Spectacolul este programat să înceapă la ora 18.30.

„«Totul despre femei» este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.

Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndragostite și imaginea este completă.

«Totul despre femei» este o comedie romantică care te va pune pe gânduri.

Trei actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei”, se arată într-o prezentare a piesei.

Biletele se pun în vânzare, începând de joi, 14 februarie, la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”. Prețul unui bilet este de 12,50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here