Bugetul Jandarmeriei pentru muniţii şi armament de tip de război creşte cu 520%. ”Vă pregătiţi de război? Știți ceva ce noi nu știm?”

Proiectul de buget pe acest an prevede o creștere cu 520% (!) a sumei alocate Jandarmeriei pentru muniţii şi armament de tip de război. ”Vă pregătiţi de război? Ştiţi dumneavoastră că se va întâmpla ceva ce noi nu ştim?” a întrebat deputatul Claudiu Năsui, chiar la dezbaterile din Parlament legate de buget.

”Şi ştiţi ce altceva mai creşte? Creşte Jandarmeria, creşte cu 6.300 de oameni, bugetul ei pentru muniţii şi armament de tip de război creşte cu 520% şi atunci ne întrebăm: de ce aţi crescut acest buget aşa de mult? Ajunge la peste două miliarde de lei. De ce se întâmplă lucrurile acestea? Şi aici este o întrebare legitimă: vă pregătiţi de război? Ştiţi dumneavoastră că se va întâmpla ceva ce noi nu ştim?”, a afirmat Năsui, citat de Agerpres.

Banii românilor se mai duc și la partide și pe pensii speciale, lucru de asemenea criticat de parlamentar: ”Cheltuim banii oamenilor pentru că, până la urmă, nu sunt banii noştri, suntem generoşi cu bani altora. Pensiile speciale din buget cresc de la 9,5 miliarde la 12 miliarde, banii pentru partide explodează, de asemenea, i-aţi mai scăzut puţin prin amendamente la presiunea publică (…), şi bine aţi făcut, dar tot nu este suficient, tot se dau mult prea mulţi bani la partid”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here