MACABRU! O octogenară a ucis un bărbat și i-a păstrat organele interne în frigider

Sursa foto: b1.ro

O femeie din Habarovsk, Rusia, în vârstă de 80 de ani, a fost arestată sub suspiciunea că și-a ucis un chiriaș și l-a tranșat.

Mai mult, în frigiderul octogenarei s-au găsit pungi cu organele interne ale bărbatului.

Părți din corpul victimei au fost descoperite de un copil care a alertat autoritățile. Astfel, oamenii legii au extins cercetările și au mai găsit și alte părți dintr-un corp uman, care fuseseră puse în pungi, dar câinii le-au târât prin oraș.

Pe baza amprentelor a fost descoperită identitatea victimei, un ucrainean, în vârstă de 52 de ani, care stătea în chirie la respectiva femeie.

Bătrâna a fost reținută și va sta cel puțin două luni în spatele gratiilor, în timp ce ancheta își va continua cursul. În frigiderul bătrânei au fost găsite pungi cu organele interne ale bărbatului, inclusiv intestinele. Ea a negat că l-ar fi ucis pe bărbatul de 52 de ani, care lucra în sectorul de salubritate din respectivul oraș.

„Intestinele și celelalte organe interne au fost găsite în frigiderul ei. În schimb, oasele le-a aruncat, iar acestea au fost târâte de colo colo de câinii din oraș. Urme de sânge au fost găsite în apartamentul ei. Vecinii au reclamat că zgomote puternice, ca acelea făcute de persoane care foloseau un topor, au fost auzite din apartamentul ei până noapte târziu”, au declarat surse din poliție.

Anterior, au mai existat acuzații la adresa femeii că ar fi practicând canibalismul, dar n-au fost găsite niciodată suficiente dovezi. Femeia, care a lucrat într-un abator de porci, dar acum era pensionară, este bănuită de două crime nerezolvate încă, din orașul Berezovska, aflat în apropiere de Habarovsk.

Acum, poliția a redeschis și cele două dosare vechi, rămase cu autor necunoscut, scrie lyberti.com. O femeie care avea asupra ei și o mare sumă de bani, dar și o fată, vecină cu respectiva bătrână, au dispărut și nu s-a mai știut nimic despre ele.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here