Sebastian Ghiţă: Le-am dat procurorilor poze, un film și martori care spun că Laura Codruța Kovesi a fost la mine acasă

Sebastian Ghiţă a anunţat joi seară că le-a furnizat procurorilor în momentul audierii prin teleconferinţă mai multe poze şi un film care atestă că fosta şefă a DNA a fost la el acasă şi, de asemenea, le-a indicat şi martori care pot să ateste acest lucru.

Fostul deputat a negat acuzaţiile privind încercarea de împiedicare a candidaturii lui Kovesi la parchetul european, arătând că denunţul a fost făcut din decembrie şi în el vorbea iniţial de cu totul altceva, şi anume presiunile făcute de procurorii de la Ploieşti asupra lui Victor Ponta.

Nu cred că mai are cineva vreun dubiu că cei din DNA nu au făcut infracțiuni, de aceea s-a înființat Secția de investigare a magistraților. Am depus un denunț despre niște fapte, asta acum ceva luni. În decembrie.

Azi cu surprindere o aud pe Kovesi că spune că eu încerc să o opresc să candideze la nu știu ce funcție în Parlamentul European. Eu am făcut denunțul la începutul lui decembrie. În plângerea respectivă am vorbit de cu totul atlceva.

Eu m-am plâns despre cum cei din Ploiești făceau presiuni asupra lui Ponta. Întrebarea e, atunci când ea făcea dosare false premierului României de la acea vreme, România nu avea o problemă? Kovesi și-a pus un piedestal așa deasupra României. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here