Victor Ponta, audiat ca martor în dosarul Laurei Codruţa Kovesi: “Nu mint pentru nimeni niciodată”

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat vineri la Parchetul General unde va fi audiat ca martor de secţia specială pentru anchetarea magistraţilor în dosarul în care Kovesi este citată ca suspect.

Acesta a precizată că a fost citat ca martor în acest dosar şi va spune tot ce ştie în faţa procurorului.

„Am fost citat ca martor, din fericire. Am fost citat joi. (…) Nu o să mint pentru nimeni, niciodată”, a dat asigurări Ponta în faţa jurnaliştilor.

Întrebat dacă este audiat în calitate de „victimă” a Laurei Codruţa Kovesi, acesta a replicat: “Nu sunt deloc o victimă”.

Întrebat cum vede faptul că Laura Codruţa Kovesi a fost citată la audieri fix când trebuia să plece la Bruxelles pentru a fi intervievată pentru postul de procuror european, Victor Ponta a amintit de “coincidenţa” în care el a fost chemat la DNA fix în ziua unei moţiuni de cenzură.

“Dumneavoastră credeţi că a fost o coincidenţă când eu am fost chemat în ziua în care se depunea moţiunea de cenzură, coincidenţa este voia lui Dumnezeu”, a replicat fostul premier.

Laura Codruţa Kovesi va fi audiată vineri în calitate de suspect într-un dosar deschis după sesizarea făcută de Sebatian Ghiţă despre felul în care a fost adus în ţară fostul director al FNI Nicolae Popa. Kovesi este cercetată pentru trei infracţiuni: abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here