Casă MISTUITĂ de flăcări în Olt. Proprietarul a suferit arsuri de gradul II și III/ FOTO

Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Voineasa, a ajuns la spital, sâmbătă, cu arsuri de gradul II și III la mâini și la față după ce în locuința sa a izbucnit un incendiu puternic. Pompierii au intervenit aproape cinci ore pentru stinferea flăcărilor.

La fața locului au intervenit pompierii de la Garda Balș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, si un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței și la bunurile din două camere de locuit. 

Pentru lichidarea incendiului și eliminarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ patru ore și jumătate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Proprietarul locuinței, în vârstă de 64 de ani, a suferit arsuri de gradul II și III la față și la mâini. El era conștient când a fost preluat de echipajul medical, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

Casa a fost distrusă de incendiu. „Au ars acoperișul casei pe circa 40 de metri pătrați, mobilier, textile, electronice și electrocasnice din două camere de locuit”, a mai precizat Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit produs la o priză electrică, susțin pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here