Svitolina, la pământ după eşecul cu Halep? „Nu înţelege ce i s-a întâmplat”

Sursa foto: digi24.ro

Elina Svitolina nu s-a prezentat la conferinţa de presă de după înfrângerea cu Halep. Specialiştii sunt de părere că ucraineanca va avea mari probleme să îşi revină după un asemenea eşec.

Halep e în finala de la Doha, după o revenire de efect în penultimul act, cu Svitolina. Aceasta din urmă a condus cu 4-1 în decisiv şi a avut minge de 5-1, însă marea noastră campioană a demonstrat de ce e una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului.

Un asemenea eşec poate cântări greu pentru Svitolina, mai ales că Elina a jucat aproape perfect o bună parte din partidă. „Nu îmi amintesc să o fi văzut pe Svitolina să joace atât de bine” a spus la un moment dat, în timpul meciului, celebrul comentator al BBC, David Law. În aceste condiţii, nu e deloc uşor să digeri o înfrângere.

Cheia pentru Svitolina e să nu capoteze la turneele de Grand Slam pentru că a „sângerat” în februarie, contra Simonei Halep. După un meci ca ăsta, e greu pentru Elina să înţeleagă ce s-a întâmplat. Cu siguranţă nu înţelege ce a păţit.

Să treacă peste acest eşec, după ce a jucat atât de bine, va fi principalul obiectiv pentru ucraineancă. Cât de greu va atârna acest eşec pentru întregul an 2019 rămâne de văzut„, notează jurnaliştii de la tennisaccent.com.

La un meci atât de bun făcut de Elina, Halep a răspuns ca o mare campioană. Specialistă a duelurilor de trei seturi, Simona a arătat încă o dată cât este de puternică din punct de vedere mental.

Halep a răspuns fantastic în decisiv, când, condusă cu 4-1 a reuşit să se concentreze incredibil şi, graţie unui spirit de luptătoare, să revină impresionant„, mai notează sursa citată.

Simona Halep va juca în finala turneului de la Doha, azi, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 1. 

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here