Mircea Drăghici şi-a retras candidatura pentru Ministerul Transporturilor

Sursa foto: b1.ro

După Lia Olguţa Vasilescu, şi Mircea Drăghici a anunţat sâmbătă că îşi retrage candidatura pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Aceste două decizii vin în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a refuzat în mod repetat propunerile premierului Dăncilă de a îi numi pe cei doi în Guvern şi a cerut PSD să vină cu noi nominalizări care să îl convingă că ministerele vor fi bine conduse.

Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcția de Ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă și perseverență, dar și cu sacrificii. Am fost dintotdeauna și voi rămâne un om de echipă și vreau să mulțumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere și susținere.

Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiții și cu o strategie coerentă și sustenabilă și pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziția colegilor sprijinul și experiența, indiferent de poziția sau funcția în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor și a țării, unde nicio miză personală nu își are locul.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here