Primăria Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art, spectacol de excepție de Ziua Femeii

Primăria Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural „Eugen Ionescu” v-a organiza, în 8 martie, de Ziua Femeii, o seară deosebită cu Trupa Krypton și poetul Andrei Novac.

Astfel, începând cu ora 18,00, pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” ca avea loc spectacolul de muzică și poezie dedicat femeii „O parte din noi“, în cadrul proiectului muzical „Krypton-Unplugged“, la care a fost cooptat și poetul Andrei Novac.

Biletele se pun în vânzare începând de luni, 18 februarie, la casieria Centrului Cultural „Eugen Ionescu”. Prețul unui bilet este de 15 lei.

„Acest proiect a fost creat într-o formulă restrânsă cu gândul că o chitară, o voce și un bas pot transmite o vibrație, un mesaj, unui public ce a crescut cu muzica noastră.

Departe de «armata» decibelilor și a sonorităților electrice, de data aceasta redefinind un spațiu acustic, cald, ne apropiem de vechii nostri fani, dar și de generația nouă, cu piese scrise acum două decenii, precum și cu noutăți interpretate acustic, într-un spectacol intitulat «O parte din noi». O parte din noi, din voi, din sufletul vostru, din amintirile și trăirile voastre, trăite de toți, povestite de noi”, spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here