Posibil viitor ministru al Transporturilor, ironizat: “Pentru el, A, A2, A3 și A4 sunt numele pentru colile de hârtie”

Răzvan Cuc va ajunge din nou ministru al Transporturilor! Dat afară de Viorica Dăncilă pentru că nu a făcut niciun kilometru de autostradă, Cuc va fi iar nominalizat pentru a conduce ministerul.

Din Pro România, Felix Rache, fosta vedetă a Antena 3 și fost consilier al lui Mihai Tudose pe când era premier, îl ironizează pe Cuc. ”Pentru el, A, A2, A3 și A4 sunt numele pentru colile de hârtie”, a scris Rache, cu trimitere la faptul că nicio autostradă promisă de Cuc în precedentul mandat nu a fost construită.

”Dacă Razvan Cuc ajunge din nou ministrul Transporturilor, sa nu mai declare ca nu promite nici un kilometru de autostrada. In mandatul trecut, s-a ținut de cuvânt. N-a făcut nici un centimetru.

Cu Răzvan Cuc ministru, A, A2, A3 și A4 sunt numele pentru colile de hârtie. Sa vedem ce face la Aeroportul București ministrul Cuc, ca trebuie sa zboare pe cineva. Directorul Aeroportului este cel care a dat o mâna de ajutor PNL la redactarea Cartii Negre a guvernării PSD pe transporturi și cel care a participat cu toată ființa lui de liberal-cugetător la redactarea moțiunii de cenzura împotriva ministrului Cuc.

Citește și: Noi contre dure între Guvern și BNR! Replică aspră pentru omul lui Dăncilă

Deci, dacă directorul Aeroportului rămâne in mandatul noului ministru, înseamnă ca Răzvan Cuc e de acord cu moțiunea PNL. Retrogradeaza de la Ministrul 0 Autrostrada la Ministrul Preş!

Dacă e așa, sa citească motiunea. O sa descopere lucruri noi despre el: ca e incompetent și ca a păstorit jaful din transporturi.”, e mesajul lui Felix Rache.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here