Protest neobişnuit la Slatina. Sediul PNL, pichetat de fermierii dintr-o comună – VIDEO

Nemulţumiţi fiind de faptul că aleşii liberali din comuna lor nu vin la şedinţele legislativului local ce au pe ordinea de zi darea în administrarea asociaţiilor de fermieri izlazul comunal, conform legii, aproximativ 30 de crescători de animale din comuna Coteana au protestat, marţi, în faţa sediului PNL Olt din Slatina.

„Ei nu vor să ne dea islazul pentru că sunt certați cu primarul, iar consecințele trebuie să le suportăm noi, crescătorii de animale. Eu anul trecut am pierdut 500 de milioane, anul acesta pierd 600, pentru același lucru: statul îmi dădea islazul și ei nu mi l-au acordat. Eu o să mă duc să-i dau în judecată. Au mai dat și alte comune în judecată și au câștigat”, spune Victor Dorobanțu, unul dintre crescătorii de animale.

Oamenii reclamă că s-au organizat trei şedinţe de consiliu local pentru luarea în administrare a izlazului comunal de către crescătorii de animale, însă dacă la una dintre şedinţe liberalii s-au abţinut, la celelalte două nu au mai venit.

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, îi susţine pe aleşii liberali din Coteana

„Este o discuţie la Coteana, dar eu nu pot să intervin în decizia consilierilor locali pentru că am încredere în ei şi, dacă nu au votat pentru, înseamnă că au şi argumente”, a declarat Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here