Lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare, văzută de Gigel Știrbu. Rareș Bogdan, dorit de liberali

Întrebat, vineri, la Slatina, într-o conferință de presă, pe cine ar vedea el în locurile eligibile de pe lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare, deputatul liberal de Olt Gigel Știrbu a avansat mai multe nume.

Printre acestea se numără Siegfried Mureșan, Marian Jean Marinescu, Dan Motreanu și Daniel Buda, președintele PNL Cluj.

„Sunt mai multe nume care se vehiculează în spațiul public. Cu siguranță, câteva dintre aceste nume vehiculate vor fi pe listă. L-aș vedea pe listă pe Siegfried Mureșan, care este purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European.

L-aș vedea pe listă și pe Dan Motreanu, care a fost secretar general al partidului și parlamentar. El a făcut un pas în spate, pentru că a avut o problemă de natură penală, după care situația lui juridică s-a clarificat. Este un om cu mare experiență administrativă, a fost și ministru la Agricultură vreo șase luni, înainte de Cioloș, dacă nu mă înșel. 

Pe Marian Jean Marinescu îl mai văd pe listă. 

Înțeleg că doresc să candideze mai mulți colegi de-ai noștri din administrația locală, precum Mircea Hava sau Gheorghe Falcă.

Îl văd pe listă și pe Daniel Buda, extrem de activ în structurile europarlamentare. Este un om foarte puternic, care conduce una dintre cele mai puternice filiale, respectiv PNL Cluj. Deci sunt oameni care au ce să caute pe această listă”, a declarat parlamentarul de Olt.

Zvonul că PNL l-ar vrea pe listă și pe Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la postul de televiziune Realitatea TV nu este un simplu zvon.

„Cu Rareș am o relație mai mult decât prietenească. Și cred că ar fi un câștig pentru lista parlamentară a PNL. Decizia cred că îi aparține. Eu așa cred, că Rareș Bogdan ar fi primit cu brațele deschise în PNL. El este un om de dreapta, nu cred că putem pune la îndoială acest lucru. Cred că este unul dintre cei mai mari luptători anti-PSD din România”, a mai spus Gigel Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here