Tânăr din Olt, TÂLHĂRIT de mai multe persoane în Craiova. Făptașii au fost reținuți

Un tânăr de 22 de ani, din Balș, a fost tâlhărit, la sfârșitul anului trecut, în Craiova, de mai multe persoane după ce victima se înțelesese cu un bărbat să facă un schimb de autoturisme. Făptașii au fost reținuți joi de polițiști.

Potrivit polițiștilor doljeni, fapta a avut loc la sfârșitul anului trecut, în timp ce tânărul din Balș încerca să facă un schim de autoturisme cu un bărbat din Craiova.

„În data de 22 decembrie 2018, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un tânăr de 22 de ani, din Balş, cu privire la faptul că, în jurul orei 22.30, s-a deplasat în zona unui bloc din Craiova, pentru a se întâlni cu un bărbat necunoscut cu care stabilise să facă un schimb de autoturisme. Ulterior acestei întâlniri, bălșanul a reclamat faptul că, la efectuarea tranzacţiei, au venit mai mulţi tineri, care, prin ameninţarea cu exercitarea de acte de violenţă, l-au determinat să le dea bunurile de valoare pe care le avea asupra sa, respectiv 200 de euro și 600 de lei, un telefon mobil, o brățară, un inel și un lanț din aur, valoarea acestora fiind estimată la suma de 7.000 lei”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliți Județean (IPJ) Dolj.

În urma cercetărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 21 februarie, oamenii legii au identificat şase tineri, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii respective. Cinci dintre ei au fost reținuți, iar al șaselea, care se sustrage cercetărilor, a fost dat în urmărire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here