10 ani de SMURD în Olt, marcați de Ziua Protecției Civile din România/ FOTO

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Olt a organizat, joi, 28 februarie, o serie de activități pentru a marca Ziua Protecției Civile din România și aniversarea a zece ani de la operaționalizarea SMURD Olt.

În amfiteatrul Colegiului Național „Radu Greceanu” din municipiul Slatina, în prezența oficialităților județene și locale, a cadrelor militare în rezervă și a cadrelor inspectoratului, a avut loc o ședință festivă dedicată celor două evenimente.

În cadrul ceremoniei au fost prezentate mesajele transmise de oficialitățile centrale, au fost acordate diplome aniversare foștilor comandanți ai Inspectoratului de Protecției Civilă și au fost înaintate în grad cadrele militare care s-au remarcat în activitatea desfășurată.

La zece ani de la operaționalizarea SMURD Olt, 17 pompieri, care s-au remarcat pe timpul misiunilor de salvare și care au patricipat la cele mai multe intervenții, dar și șefii instituțiilor cu are unitatea noastră colaborează, au primit plachete aniversare, în semn de mulțumire pentru implicarea în dezvoltarea acestei structuri la nivelul județului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here