TMK Artrom Slatina, val de angajări în acest an. Compania face încadrări în fiecare an

Foto: economiczoom.ro

TMK Artrom SA Slatina, specializată în producția de țevi din oțel fără sudură, își va mări numărul de angajați cu 60 de oameni. Anunțul a fost făcut, joi, la o întâlnire cu presa, chiar de către directorul general al companiei, Adrian Popescu.

De altfel, TMK Artrom SA face angajări în fiecare an, cea mai mare creștere de personal înregistrându-se în 2017, când compania a încadrat nu mai puțin de 140 de oameni. În ultimii trei ani, numărul angajaților a crescur cu 380, a mai spus directorul general al fabricii.

„În ultimii trei ani, când am înregistrat un maximum de investiții la noi, numărul de angajați a crescut cu 380 de oameni. Pe undeva este normal, pentru că s-au născut capacități noi care au înregistrat personal. Anul acesta noi avem în buget – trebuie să fie aprobat de acționari, dar astea sunt, de regulă, aprobate – o creștere de 60 de oameni. În fiecare an creștem. Cea mai mare creștere a fost în 2017, când am angajat 140 de oameni. Deci, dintre cei 380 de oameni angajați în ultimii trei ani, 140 au fost încadrați în ultimul an, pentru că s-au pus în funcțiune niște facilități de producție. 

Sigur că, atunci când vii și tehnologizezi un flux vechi, manual, toată lumea crede că reduci numărul de oameni. Da, e posibil. Dar noi am adăugat capacități. Am plecat de la un laminor mic și am ajuns la tot ce se vede astăzi, și, ușor, ușor, ne dezvoltăm”, a declarat Adrian Popescu.

TMK Artrom Slatina și TMK Reșița, controlată de compania din Slatina, numără 2.330 de angajați, dintre care 1.500 sunt doar în Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here