Tiță și Isbiceanu din Caracal au fost ARESTAȚI preventiv pentru trafic de droguri

Cei doi tineri din Caracal reținuți joi de procurorii DIICOT Olt după o percheziție la domiciliul unuia dintre ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile în această seară.

Este vorba de Sorin-Mihai Tiță și de Ștefan-Alexandru Isbiceanu, băgați după gratii pentru trafic de droguri de risc în formă continuată. Decizia a fost luată de Tribunalul Olt, la propunerea procurorilor DIICOT.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Olt au efectuat, joi dimineață, o percheziție la locuința unui bărbat din Caracal bănuit de trafic și consum de droguri.

În urma percheziţiei, a fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor.

Au mai fost indisponibilizate 5 pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, 3 grindere, 2 cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei și 2 telefoane mobile.

„În urma cercetărilor a reieşit faptul că, în perioada 2018 – până în prezent, bărbatul ar fi comercializat aproape 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiul Caracal”, se arată într-un comunicat al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here