Vâlcov a MINȚIT poligraful! Judecătorii nu mai au nicio îndoială: A primit MITĂ!

A fost redactată motivarea senținței în dosarul lui Darius Vâlcov, la un an după ce „eminența cenușie” a PSD primit condamnarea, în primă instanță, la 8 ani de închisoare pentru trafic de influență.

În raportul Instanței Supreme se arată, printre altele, că Vâlcov a picat chhiar testul cu detectorul de minciuni, pe care chiar el însuși l-a cerut.

Prin urmare, magistrații arată că nu mai există nicio îndoială că PSD-istul a mințit.

” În urma examinării inculpatului Vâlcov Darius Bogdan cu tehnica poligraf la solicitarea acestuia, s-a constatat că la întrebarea „Aţi primit, în mod direct, vreo sumă de bani de la Berna Theodor în legătură cu contractele încheiate între S.C. Tehnologica Radion şi S.C. Compania de Apă Olt, la sediul Tehnologica Radion ?” răspunsul „Nu” al inculpatului a provocat modificări specifice comportamentului simulat.”, se mai precizează în motivarea instanței, potrivit g4media.ro.

De asemenea, în motivarea ICCJ se mai arată că Darius Vâlcov a  deturnat prestigiul funcției, a ”albit” mita și a fost ajutat de Lavinia Șandru, despre care judecătorii spun că a mințit pentru a-și ajuta fostul soț.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here