Zeci de mii de slătineni au beneficiat de reducere la plata impozitelor locale. Ce trebuie făcut pentru asta

Zeci de mii de slătineni au beneficiat de reducerea cu 10% la plata impozitelor locale, singura condiție ce trebuie îndeplinită este aceea să-și plătească impozitele pe clădiri, terenuri sau pentru autoturisme până cel mai târziu la 31 martie.

Potrivit informațiilor transmise de directorul Direcției Economice a Primăriei Slatina, Alin Calotă, până la această dată 12.343 de persoane fizice și-au plătit impozitul pe clădiri, 7.726 persoane – impozitul pe terenuri și 8.105 persoane fizice – impozitul auto.

Tot până în prezent, 185 de persoane juridice și-au plătit impozitul pe clădiri, 91 – impozitul pe terenuri și 386 – impozitul auto.

Până acum, 22.214 persoane juridice au beneficat de reducerea de 10% pe care autoritățile o aplică celor care își plătesc impozitele în durata primului trimestru al anului. Și persoanele juridice beneficiază de o reducere, în procent de 2%, dacă își onorează debitele până la 31 martie, aproape 500 de entități bucurându-se, până în momentul de față, de acest beneficiu.

„În cele două luni care au trecut din acest an, procentul celor care și-au plătit impozitele este de 18%. Le reamintim tuturor care nu și-au onorat aceste plăți că mai au tip până la 31 martie pentru a putea beneficia de discounturile de 10% la persoanele fizice și de 2% la persoanele juridice pe care noi le acordăm”, a declarat Alin Calotă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here