VIDEO/ Un nou incendiu în blocul din Slatina în care o femeie a fost mistuită de flăcări

Un nou incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă în blocul din Slatina în care anul trecut o femeie a fost mistuită de flăcări. Este al treilea incendiu care se petrece în acest bloc, precedentele evenimente fiind cauzate de improvizații la instalațiile electrice. 

Este vorba despre fostul cămin de elevi al fostului Liceu de Construcții, situat pe strada Drăgănești, lângă Compania de Apă Olt SA, în care a funcționat ani la rând Palatul Copiilor „Adrian Băran”. Focul a izbucnit într-una dintre camerele de locuit.

La fața locului au intervenit pompierii slătineni cu două autospeciale de stingere, dar și un echipaj pentru descărcare. Din fericire, de data aceasta nu sunt victime.

„La sosirea echipajelor, incendiu se manifesta la materialele combustibile din încăpere. Pompierii au localizat și lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă și la camerele învecinate.

Au ars materialele textile și mobilierul dintr-o cameră de locuit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU0 Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un reșou lăsat sub tensiune și nesupravegheat.

Este al treilea incendiu care se petrece în acest bloc, precedentele evenimente fiind cauzate de improvizații la instalațiile electrice. În 23 octombrie, în urma unui incendiu similar o femeie în vârstă nu a reușit să părăsească la timp camera, ea pierzându-și viața în flăcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here