Dragnea: Sunt un pro-european convins și vreau un parteneriat mult mai intens cu SUA. În toate aceste structuri trebuie să fim patrioți români

Sursa foto: b1.ro

Liviu Dragnea, președintele PSD, susține că este un pro-european convins, precum și că este dedicat unui parteneriat mult mai intens cu Statele Unite ale Americii, amintind totuși că în toate aceste structuri „trebuie să fim patrioți români”.

„Sunt un pro-european convins. Cred foarte mult în asta. Sunt foarte dedicat unui parteneriat mult mai intens cu Statele Unite decât avem acum. Dar în toate aceste structuri trebuie să fim patrioți români. Asta nu trebuie să uite nimeni. Europarlamentarii noștri, viitori europarlamentari, trebuie să aibă un obiectiv major: România și interesele României”, a spus Liviu Dragnea, la Reșița, potrivit g4media.ro.

În acest context, șeful social-democrat și-a continuat avalanșa la adresa așa-zișilor rivali, despre care spune că „vor să trimită niște găști” la Bruxelles, care să nu miște niciun deget pentru România.

„Vor să trimitem acolo niște găști, niște grupuri de interese care nu vor mișca un deget pentru România sau un grup de europarlamentari care să se bată pentru țara lor. Pentru asta trebuie să dăm toate informațiile cetățenilor români ca să știe”, a spus Liviu Dragnea.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here