Șofer fără permis, prins de polițiști după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora

Un șofer care a reușit să se facă nevăzut după ce a refuzat să oprească la semnul regulamentar al polițiștilor a fost prins de oamenii legii într-un bar din Osica de Sus. Totul s-a petrecut sâmbătă în localitatea Fălcoiu.

În timp ce acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa cu un autoturism, având numere provizorii de înmatriculare. Șoferul a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea.

Colaborând cu polițiștii prezenți în teren, un alt echipaj al Serviciului Rutier Olt a identificat conducătorul auto într-un local de pe raza comunei Osica de Sus.

Totodată, polițiștii au depistat autoturismul parcat în curtea conducătorului auto, în comuna Falcoiu.

Motivul pentru care bărbatul a dat bir cu fugiții era acela că nu deține permis de conducere. Și mai avea ceva de ascuns: nu era pentru prima oară când conducea un autoturism fără să aibă acest drept.

„Extinzând verificările, a reieșit faptul că bărbatul, de 28 de ani, se deplasa pe raza comunei Falcoiu si nu a oprit la semnalul polițiștilor întrucât nu detine permis de conducere, iar autoturismul avea montate plăcute de înmatriculare false.

Bărbatul nu este la prima abatere, fiind cercetat în alte două dosare pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Bărbatul și-a ascuns mașina în curte și a plecat în altă comună pentru a-i păcăli pe polițiști

 

Bărbatului recidivist i-a fost întocmit un alt dosar penal și este cercetat pentru trei infracțiuni: conducere a unui vehicul fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat si conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal să dispună o măsură legală în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here