ALERTĂ de SECURITATE pe Facebook: Numerele de telefon introduse pentru protejarea contului sunt de acum PUBLICE

Utilizatorii Facebook sunt nemulţumiţi de faptul că numărul de telefon pe care l-au introdus pe contul lor de pe această reţea de socializare a fost asociat, fără voia lor, cu profilul lor, deşi aplicaţia susţinea că introducerea numărului de telefon este doar pentru securitate.

Mai mult decât atât, aplicaţia Facebook nu le permite utilizatorilor săi să renunţe la această opţiune, scrie techcrunch. 

Astfel, toţi cei care şi-au securizat contul de Facebook folosind un număr de telefon, pot fi căutaţi de oricine, cu sau fără profil pe reţeaua aceasta, folosind numărul respectiv.

Acelaşi lucru se întâmplă şi dacă numărul de telefon este ascuns, atunci „când cineva îți încarcă informațiile de contact pe Facebook de pe telefonul mobil”, potrivit unui articol de ajutor al platformei online.

Anul trecut, reţeaua de socializare a fost implicată într-un alt sdandal similar, când a fost nevoită să recunoască faptul că a folosit numerele de telefon introduse de utilizatorii pentru securitatea contului au fost folosite în scopuri comerciale, pentru a cunoaşte mai bine ce tip de publicitate ar trebui să promoveze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here