Sute de kilograme de carne, confiscate de polițiști de la trei fast-food-uri din Caracal. Ce s-a întâmplat

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au confiscat, duminică, aproximativ 200 de kg de carne de trei fast-food-uri din Caracal. Totodată, au aplicat sașe sancțiuni contravenționale în valoare totală de 25.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale.

Unitățile de tip fast-food au fost depistate de polițiști în timpul unor acțiuni de prevenire și combatere a faptelor ilicite în domeniul producerii și comercializării cărnii și produselor din carne.

„La data de 3 martie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat pe raza municipiului Caracal, depistând trei unități economice de tip fast-food, care dețineau aproximativ 200 kg de carne pui, în valoare de 2.500 lei,  pentru care nu existau documente de proveniență  și conformitate din punct de vedere al normelor sanitar-veterinare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Polițiștii au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 R, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, iar cele 200 de kilograme de  carne au fost confiscate și predate unei unități specializate, în vederea neutralizării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here