Lia Olguța Vasilescu primește ÎNCĂ O FUNCȚIE! PSD o propune în conducerea Camerei Deputaților

Sursa foto: digi24.ro

Lia Olguța Vasilescu l-ar putea înlocui pe Mircea Drăghici în funcția de secretar al Camerei Deputaților, scrie Hotnews.

Refuzată de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor și la cel al Dezvoltării, PSD o propune la Camera Deputaților.

Mai mult, Olguța Vasilescu a fost numită și în funcția de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme de infrastructură.

„Astăzi (duminică -n.r.), am participat la Conferința de alegeri a PSD Gorj. Felicitări noii echipe de conducere alese și președintelui Mihai Weber! Oltenia intra in campanie electorală! Oltenii vor realizarea drumurilor expres Pitești- Craiova și Craiova- Targu Jiu, in a căror realizare voi avea prilejul sa ma implic personal! Chiar dacă nu am putut sa o fac din calitatea de ministru, voi putea sa supraveghez lucrările la aceste obiective din funcția de consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructura, singura poziție care îmi permite sa îmi păstrez și mandatul de deputat de Dolj ales in Parlamentul României. Premierul Viorica Dancila și-a dorit sa rămân in echipa guvernamentală și am optat pentru aceasta funcție, din dorința de a participa activ la realizarea unor obiective pe care le-am promis in campania electorală!”, a scris Olguța Vasilescu, duminică, pe Facebook.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here