Bărbatul din Olt care i-a CRĂPAT capul iubitei cu un ciomag a fost arestat pentru omor

Bărbatul de 36 de ani din comuna Coteana care în noaptea de duminică spre luni și-a ucis concubina aplicându-i mai multe lovituri în cap cu un ciomag până când a lăsat-o lată a fost arestat preventiv marți seară. Asasinul fusese inițial reținut pentru 24 de ore.

Decizia a fost luată de Tribunalul Olt, la propunerea procurorilor.

„În baza art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) C. proc. pen., art. 223 alin. 2 C. pr. pen., art. 226 C. pr. pen. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr.64/P/2019. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Buzurin Ion, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. de art. 188 alin.1 C.p., rap. la art. 199 alin. 1 C.P., o durată de 30 de zile, începând cu data de 05.03.2019 până la data de 03.04.2019, inclusiv”, se arată în soluția instanței de judecată. Aceasta poate fi contestată de inculpat în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, după ce bărbatul, Ion Buzurin, a consumat băuri alcoolice și în urma unui conflict spontan.

„În noaptea de duminică spre luni, pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, motivat de faptul că victima (I. S.), concubina sa, i-a adus injurii, inculpatul (B. I.) i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia.

Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 04.03.2019 rezultă că moartea victimei a fost violentă, datează din data de 03.03.2019, a fost cauzată de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale.

De asemenea, leziunile traumatice constatate la autopsie (multiple plăgi contuze la nivelul craniului, multiple fracturi de bază şi boltă craniană, contuzii – dilacerare-hemoragie cerebrală) s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur.

Victima a prezentat sânge pe căile respiratorii şi aspirat hematic pulmonar ce denotă supravieţuirea în momentul producerii leziunilor craniene”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here