CRIMĂ în Olt: Și-a ucis concubina într-un mod greu de imaginat

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Coteana, și-a ucis concubina, în noaptea de duminică spre luni, într-un mod greu de imaginat, aplicându-i mai multe lovituri în cap cu un ciomag până când a lăsat-o lată. Asasinul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței de procurori cu propunerea de arestare preventivă.

Totul s-a petrecut după ce bărbatul a consumat băuri alcoolice și în urma unui conflict spontan.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în noaptea de duminică spre luni, pe fondul consumului comun de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, motivat de faptul că victima (I. S.), concubina sa, i-a adus injurii, inculpatul (B. I.) i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu un ciomag în zona capului, cauzându-i mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia.

„Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 04.03.2019 rezultă că moartea victimei a fost violentă, datează din data de 03.03.2019, a fost cauzată de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale.

De asemenea, leziunile traumatice constatate la autopsie (multiple plăgi contuze la nivelul craniului, multiple fracturi de bază şi boltă craniană, contuzii – dilacerare-hemoragie cerebrală) s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur.

Victima a prezentat sânge pe căile respiratorii şi aspirat hematic pulmonar ce denotă supravieţuirea în momentul producerii leziunilor craniene”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Olt.

Anchetatorii au concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată, între leziunile traumatice şi deces.

În cursul zilei de astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o durată de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here