Decizie de ultimă oră a instanței în cazul celor doi caracaleni arestați pentru trafic de droguri

Veste proastă pentru cei doi cei doi tineri din Caracal reținuți joia trecută de procurorii DIICOT Olt, după o percheziție la domiciliul unuia dintre ei, ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de droguri: Curtea de Apel Craiova le-a respins contestațiile formulate împotriva măsurii preventive dispusă de Tribunalul Olt, la propunerea procurorilor.

„În temeiul art. 204 Cpp, respinge contestaţiile formulate de contestatorii Tiţă Sorin Mihai şi Isbiceanu Alexandru, împotriva încheierii Tribunalului Olt nr. 12/28.02.2019, ca nefondate”, se arată în încheierea Curții de Apel Craiova.

Soluția instanței craiovene este definitivă.

Este vorba de Sorin-Mihai Tiță și de Ștefan-Alexandru Isbiceanu, băgați după gratii pentru trafic de droguri de risc în formă continuată.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Olt au efectuat, joi dimineață, o percheziție la locuința unui bărbat din Caracal bănuit de trafic și consum de droguri.

În urma percheziţiei, a fost descoperită și indisponibilizată o plantație de cannabis indoor ce cuprindea 29 de ghivece cu rădăcini și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor.

Au mai fost indisponibilizate 5 pungi cu material vegetal recoltat, de peste 1,5 kilograme, o plantă de cannabis lăsată la uscat, 3 grindere, 2 cântare electronice, un pistol semiautomat, 600 de lei și 2 telefoane mobile.

„În urma cercetărilor a reieşit faptul că, în perioada 2018 – până în prezent, bărbatul ar fi comercializat aproape 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către diverse persoane din municipiul Caracal”, se arată într-un comunicat al Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here