BĂTAIE între eleve la Constanţa. Colegele au filmat scandalul

Sursa foto: romaniatv.net

O fată în vârstă de 13 ani din oraşul Ovidiu a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a fost agresată de o colegă de şcoală, cele două având un conflict mai vechi. Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz. Deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere.

Incidentul s-a produs ieri în jurul 15:30, în localitatea Ovidiu, din Constața. Totul a pornit de la un conflict în urma căruia fata de 13 ani a fost agresată fizic și verbal.

Toată scena a fost filmată de colegii ei. Fata a fost lovită în zona ficatului și zona gâtului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, o fată în vârstă de 13 ani a fost agresată, marţi după-amiază, în oraşul Ovidiu de o colegă de clasă care are aceeaşi vârstă.

Poliţiştii s-au autosesizat şi fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere în acest caz.

Anchetatorii au precizat că cele două fete, colege de şcoală, ar fi avut un conflict mai vechi, iar fapta s-a petrecut pe o stradă din oraş. Victima a fost lovită în zona ficatului, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here