VIDEO/FOTO Biciclist SPULBERAT de autocamion în Olt, pe DN 64. Victima a MURIT pe loc

Un biciclist a fost spulberat de un autocamion pe DN 64, la ieșirea din localitatea Osica de Sus spre comuna Brâncoveni. Victima, un bărbat de 59 de ani, din Osica de Sus, a murit pe loc.

La fața locului au ajuns atât pompierii SMURD din Osica de Sus, cât și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

„În accident au fost implicați un autocamion și un biciclist. La sosirea echipajelor medicale, biciclistul in vârstă de 59 de ani, din comuna Brâncoveni, a fost găsit pe carosabil, în stop cardio respirator, politraumatizat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare, dar fără răspuns favorabil, decesul fiind constatat de echipajul de la Ambulanță. „Șoferul autocamionului, fără urme de traumă, a refuzat transportul la spital”, a mai precizat reprezentantul ISU Olt.

Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului ar fi fost chiar biciclistul, care s-ar fi dezechilibrat si ar fi virat brusc la stânga, fără să se asigure.

„Echipajul Serviciului Rutier s-a deplasat la locul accidentului, stabilind faptul că un bărbat, 39 de ani, din municipiul Alba Iulia, judetul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară, a accidentat mortal un bărbat, de 59 de ani, din comuna Brîncoveni, care se deplasa pe bicicletă în aceeași directie de mers și care s-ar fi dezechilibrat si ar fi virat brusc la stânga, fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat ofițerul de relații cu presa al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here