Doi tineri din Olt, arestați după ce au bătut o bătrână în propria casă, încercând s-o tâlhărească

Doi tineri din orașul Corabia, de 21 de ani fiecare, au fost arestați după ce pătruns în locuința unei bătrâne cu gândul de o o tâlhări. Au lovit-o pe femeie, au imobilizat-o, dar au plecat fără nimic, pentru că nu au găsit bunuri de valoare. Ei sunt acuzați de tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată.

Totul s-a petrecut în noaptea de 28 februarie spre 1 martie, când, după ce au consumat băuturi alcoolice, cei doi tineri, Marius Ionuț Achim și Ionuț Daniel Pătru, și-au pus la cale diabolicul plan.

„S-a reţinut că în noaptea de 28.02.2019 spre 01.03.2019, după ce
au consumat băuturi alcoolice până în jurul orelor 03:00, în urma unei
înţelegeri prealabile, cei doi inculpaţi au pătruns fără drept în domiciliul persoanei vătămate N.F., în vârstă de 79 de ani. Inculpatul P.I.D. i-a aplicat acesteia o lovitură cu o bâtă ce o avea asupra sa, în zona frunţii, iar inculpatul A.M.I. a imobilizat-o pe aceasta, timp în care inculpatul P.I.D. a căutat în imobil bunuri, bani şi o salbă din aur, dar, din cauza faptului că nu au găsit astfel de bunuri, au părăsit domiciliul persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

În urma loviturii aplicate, bătrâna a suferit leziuni pentru a căror vindecare au sunt necesare opt, nouă zile de îngrijiri medicale.

Cei doi tineri au fost prezentați, joi, de către procurori, Judecătoriei Corabia, cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis cererea anchetatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here