Parcul aflat în construcție pe terenul fostei unități militare din Slatina, branșat la rețeaua publică de alimentare cu apă

Sursa foto: ziare.com

Parcul aflat în construcție pe terenul fostei unități militare din Slatina a fost branșat la rețeaua publică de alimentare cu apă. Pentru că în urma acestor lucrări au apărut sesizări legate de creșterea turbidității apei în zonă, Compania de Apă Olt a demarat lucrări de spălare a rețelelor de alimentare.

Aceste operațiuni au loc noaptea, între orele 23.30 – 5.30, în perioada 11 – 15 martie, pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Tunari, Crizantemei, Drăgănești, Aleea Violetei și Garofiței, anunță CAO într-un informare publică.

„Având în vedere că, după branșarea la rețeaua publică de alimentare cu apă potabilă, a noului parc în construcție de pe Bulevardul AI Cuza din Slatina, consumul de apă a crescut, în zona de distribuție cuprinsă între străzile Ecaterina Teodoroiu- Tunari-Crizantemei- Drăgănești- Aleea Violetei- Garofiței, au apărut sesizări legate de creșterea turbidității apei.

În vederea îmbunătățirii calității apei furnizate, S.C. Compania de Apă Olt S.A., va efectua spălări ale rețelelor publice de alimentare cu apă potabilă, pe străzile menționate mai sus, în perioada 11 martie 2019 – 15 martie 2019, de la ora 23:30 până a doua zi la ora 5:30”, se arată în anunțul Companiei de Apă Olt.

Pe perioada desfășurării lucrărilor, nu va fi oprită furnizarea apei potabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here