ADI „Olt-Eco” confirmă, oficial, rezilierea contractului cu Rosal Grup SA. Colectarea gunoiului se va face de vechii operatori

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Olt Eco” confirmă, marți, printr-un comunicat de presă, că a notificat firma care a câștigat licitația privind colectarea și transportul deșeurilor menajere în Olt, SC Rosal Grup SA, anunțând-o că va fi reziliat contractul.

Motivul este acela că respectiva companie nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale asumate.

„Autoritatea contractantă Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Olt Eco” a emis marți, 19 martie 2019 o notificare de reziliere a contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor municipale și altor fluxuri de deșeuri de pe raza județului Olt către operatorul economic SC Rosal Grup SA, pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale asumate.

Urmează reluarea demersurilor necesare respectând pașii procedurali în vederea concesionării gestiunii activităților de colectare și transport a deșeurilor de pe raza județului Olt”, se arată în comunicatul ADI „Olt-Eco”.

Autoritatea contractantă susține că, până la desemnarea unui alt operator de salubritate, activitatea de colectare nu va fi afectată, aceasta urmând să fie efectuată de operatorii care s-au ocupat până acum de această problemă.

„În momentul de față, colectarea deșeurilor, atât din mediul urban (municipii și orașe), cât și din mediul rural nu va fi afectată și se va face în continuare prin intermediul operatorilor existenți în fiecare zonă”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here