Probleme pentru utilizatorii Orange România: mulţi clienţi se plâng că nu pot efectua apeluri, iar conexiunea de date este inactivă. Reacţia companiei

Reţeaua de telefonie mobilă a Orange România întâmpină probleme, miercuri după-amiază. Clienţii nu pot efectua şi primi apeluri în reţea şi nici trimite SMS-uri.

Pe pagina oficială de Facebook, operatorul mobil a explicat cauza problemelor pe care clienţii reţelei le întâmpină.

Nu funcţionează nici reţelele de date şi voce, iar site-ul orange.ro nu poate fi accesat decât cu mari dificultăţi. În urma plângerilor primite, Orange a postat pe pagina de Facebook o reacţie în care a explicat că problemele au fost cauzate de fibra optică tăiată în mai multe zone.

„Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică. Colegii noştri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi mulţumim pentru înţelegere. Revenim imediat ce avem noutăţi”, este mesajul companiei.

sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here