Dragnea, despre plângerea pe numele lui Klaus Iohannis: E aproape gata. Nici vorbă de suspendare

Sursa foto: b1.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că plângerea penală pe numele lui Klaus Iohannis este aproape gata, dar că nu vrea suspendarea şefului statului pentru ca toată lumea să îl vadă „în toată goliciunea lui, că nu a făcut nimic pentru români” .

„E aproape gata (n.r.: formularea pl\ngerii la adresa lui Iohannis). Nici vorbă (despre suspendare – n.r.). Cum să stăm noi fără preşedinte? E în pregătire. E aproape gata de fapt. Iohannis trebuie să stea acolo la Cotroceni ca să îl vadă lumea în toată goliciunea lui, că nu a făcut nimic pentru români, acest truc de referendum doar”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat, la jumătatea lunii februarie, că susţine în continuare formularea unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva şefului statului Klaus Iohannis, anunţată de liderul PSD la finalul anului trecut.

În decembrie 2018, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţa că le-a cerut deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

Printre nemulţumiri erau cele legate de refuzul preşedintelui de a numi miniştrii propuşi de PSD.

În replică, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că plângerea de înaltă trădare anunţată de Liviu Dragnea este ”o fantezie a pesediştilor”, un demers politicianist care este sortit eşecului.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here