Șapte dintre ambulanțierii din Corabia trimiși în judecată pentru delapidare se pot întoarce la serviciu

Tribunalul Olt a decis, joi, că șapte dintre ambulanțierii din Corabia trimiși în judecată pentru delapidare se pot întoarce la serviciu.

De altfel, magistrații olteni au dispus ridicarea mai multor interdicții pentru cei șapte inculpați, care, dincolo de faptul că își pot relua atribuțiile de serviciu, acum pot părăsi țara sau pot comunica între ei.

Decizia magistraților a fost luată după ce inculpații au contestat încheierea judectorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Corabia, care a decis menținerea măsurilor dispuse de procurorul de caz.

„Desfiinţează în parte această încheiere şi rejudecând dispune încetarea următoarelor obligatii impuse inculpaţilor (…) respectiv: – să nu depăsească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată; – să nu se apropie unii de altii, să nu comunice unii cu altii direct sau indirect, pe nicio cale si să nu se apropie de martorii (…) şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale; – să nu exercite profesia, meseria si să nu desfăsoare activitatea în exercitarea căreia au săvârşit faptele; – să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. Menţine restul dispoziţiilor încheierii contestate”, se arată în încheirea de joi a Tribunalului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here