Tinerii din Olt care au răpit și violat o copilă de 13 ani, condamnați la 18 ani de închisoare

Cei trei bărbați de 21, 24 și 29 de ani, din Fărcașele, trimiși în judecată, anul trecut, pentru lipsire de libertate în mod ilegal și viol după ce, în urmă cu nouă luni, au luat cu forța, de pe stradă, o fetiță de 13 ani din Osica de Jos, pe care au dus-o pe un câmp, unde au violat-o, au fost condamnați de Judecătoria Caracal, în urmă cu câteva zile, la peste 18 ani de închisoare. Doi dintre ei își vor ispăși pedepsele după gratii, celui de-al treilea fiindu-i suspendată pedeapsa.

Cea mai grea pedeapsă a primit-o Ionel Badea, care are de executat peste 10 ani de pușcărie, după ce la cele două pedepse pronunțate pentru lipsire de libertate și viol, i-au fost adăugați alți ani rezultați din două sentințe anterioare.

Adrian Gabriel Enache a primit șase ani de închisoare cu executare, iar cel de-al treilea inculpat, Cosmin Ionuț Voicu, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Decizia Judecătoriei Caracal nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova în termen de 10 zile de la comunicare.

Totul s-a petrecut în iunie anul trecut, când mama minorei a anunțat Poliția că fetița ei, în vârstă de 13 ani, a fost răpită de doi bărbați, care au urcat-o cu forța într-un autoturism, au dus-o pe un câmp, unde au violat-o. Cei doi au chemat apoi un al treilea bărbat, care, la rândul lui, a violat-o pe fată.

„La data de 17 iunie, în jurul orelor 17,35 o femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Osica de Jos, a sesizat faptul că, în jurul orelor 17:15, fiica sa, în vârstă de 13 ani, ar fi fost urcată cu forța într-un autoturism care se deplasa către comuna Farcașele, iar în momentul revenirii la domiciliu declarând că ar fi fost violată. În urma activităților desfășurate de polițiști, au fost identificați doi bărbați cu vârstele de 21 și 24 de ani, care ar fi luat-o pe minoră de pe stradă, cu forța, deplasându-se pe un câmp unde bărbatul de 24 de ani ar fi violat-o. De asemenea, acesta ar mai fi chemat un bărbat de 29 se ani care, la rândul său, ar fi violat-o pe minoră”, declarau, imediat după incident, reprezentanții Poliției Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here