Schimb de replici la Antena3! Dragnea nu a mai rezistat și a sunat în direct ca să apostrofeze un liberal: ‘Minți cu nerușinare’

Sursa foto: b1.ro

Momente tensionate, miercuri seară, la ‘Sinteza zilei”! Liviu Dragnea a solicitat să intre în direct prin telefon, la Antena3, după ce un lider PNL a lansat o acuzație la adresa sa. Deputatul Virgil Guran afirmase că liderul social-democrat a semnat un protocol pe vremea când era ministru al Dezvoltării, fapt pe care Liviu Dragnea a ținut să-l nege.

Liviu Dragnea: „Cineva din platou a spus: ‘întrebați-l pe Dragnea despre protocolul semnat’. Folosesc același limbaj: ‘Guran, ce protocol am semnat eu?”

Virgil Guran: „Când erați ministru, chiar la televiziune. Dacă vreți, mâine vă prezint exact situația. Am văzut protocolul prezentat de la…”.

Liviu Dragnea: „Guran, minți cu nerușinare! S-a spus pe televizor, s-a arătat la televizor. A fost Semnătura lui Sevil Shhaideh”

Virgil Guran: „Nu am obiceiul, Liviu Dragnea, să mint cu nerușinare, stai liniștit, că n-am acest obicei, ci am obiceiul să spun adevărul”.

Liviu Dragnea: „E semnătura lui Sevil Shhaideh. Termină cu minciunile!”

Virgil Guran: „Termină tu cu minciunile, că eu nu mă ocup de treaba asta”.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here