Accident la ieșire din Slatina spre Brebeni. Trei persoane au ajuns, cu traumatisme, la spital

Un accident cu două autoturisme implicate a avut loc vineri pe DJ 546, la ieșire din Slatina spre Brebeni. În urma impactului dintre mașini, trei persoane au fost transportate la spital.

Evenimentul rutier s-a petrecut după ce unul dintre conducatorii auto nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea directiei de mers.

“Un conducător auto, în vârstă de 38 de ani, din municipiul Slatina, la efectuarea virajului la stânga, nu a acordat prioritate unui alt autovehicul condus de un tânăr, de 21 de ani, care se deplasa din direcția Brebeni către Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

În urma impactului dintre mașini, trei persoane au fost transportate la spital.

„În accident au fost implicate două autoturisme. Trei persoane au fost asistate medical și transportate la spital, conștiente, cu diverse traumatisme”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a asigura fluidizarea traficului și efectuarea cercetării privind cauzele producerii evenimentului rutier, a precizat Alexandra Dicu.

Nici unul dintre șoferii implicați în accident nu era băut .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here