Bătaie între interlopi și agenți de pază în clubul lui Codiță din Caracal. Un bodyguard a fost tăiat cu sabia!

Clubul de noapte al lui Remus Rădoi, zis Codiță, din Caracal a fost scena unui scandal monstru, duminică dimineață, când mai mulți membri ai clanului Cimino din Craiova au atacat agenții de pază ai clubului, cu care s-au luat la bătaie. Trei persoane au fost rănite, iar două autoturisme de lux, printre care și cel al patronului, au fost avariate. Unul dintre bodyguarzii atacați a fost tăiat cu o sabie.

Bătaia s-a încins în jurul orei patru dimineață, spun polițiștii.

„Duminică, în jurul orei 4.00, într-un club de noapte din Caracal a avut loc o altercație între mai mulți tineri din municipiul Craiova și agenții de pază.

Tinerii ar fi atacat agenții de pază cu obiecte confectionate pentru taiere și lovire, pe motiv că aceștia i-au evacuat din club.

În urma incidentulului au fost avariate și două mașini parcate în zona clubului.

Trei persoane au fost rănite în urma altercației”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, lovirea sau alte violențe și distrugere, a mai precizat ofițerul de relații cu presa al Poliției Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here