Deputatul Dan Ciocan, proiecte importante pe ordinea de zi a Comisiei pentru agricultură

Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice are, marți, mai multe proiecte importante pe ordinea de zi, informează, pe pagina sa de socializare, deputatul de Olt Dan Ciocan, secretarul comisiei.

Printre acestea se numără proiect de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.139/2002 privind desfiinţarea Societăţii Naţionale „Cai de Rasă” – S.A. şi preluarea patrimoniului acesteia de către Regia Naţională a Pădurilor.

„O altă propunere legislativă pe care o avem în dezbatere este cea pentru modificarea şi completarea Legii nr.45/2009 privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe lonescu-Şişeşti” şi a sistemului de cercetare-dezvoltare din domeniile agriculturii, silviculturii şi industriei alimentare.

În fine, un alt proiect are în vedere modificarea art.9 alin.2 indice 1 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.34/2013 privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor permanente şi pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar nr.18/1991”, a mai precizat Dan Ciocan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here